Koirilla olikin vähän erilainen viikonloppu. Molly lähti jo perjantaina mökkeilemään. Se olikin ottanut viikonloppuvapaan niin kirjaimellisesti, ettei ollut viitsinyt lähteä edes lenkille. Vauhtia oli kyllä saaressa piisannut riittämiin ja aamuisin oli sitten nukuttanut autuaan hyvin. Hiukan kyllä mietitytti mitenkä tuo juoksuinen elukka oikein osaa käyttäytyä, kun se koko torstai-illan piippasi miehenkipeänä. Onneksi pelko oli turha ja vieraskoreus oli ollut valttia.

Manna puolestaan pääsi meidän kanssa Sisä-Savoon reissuun. Lauantai-illaksi hänen Ryyniydelleen oli varattu hovi-hoitajat, kun isäntäväki oli viihtymässä häähumussa. Hienosti oli sielläkin hoitopaikassa mennyt, vaikka ihan ensimmäisen kerran "vieraassa" hoidossa olikin. Sunnuntaina Manna pääsi vielä testaamaan mäyräkoirien (ihan oikeitten) turnauskestävyyttä... ja sitähän riitti.

Perjantai-iltana oli kyllä aika tyhjän tuntuista, kun ei ollut kuin toinen koira kotona. Ja ihan outoa oli käydä vain Mannan kanssa lenkillä. Lenkit kyllä sujuivat tosi rauhallisesti, kun ei tarvinnut yhdellekään koiralle huudella hävyttömyyksiä. Sitä se teettää kun tuki ja turva ei ollutkaan mukana :).