Lazy sundayafternoon

Koirien aktivointi tuntuu nyt olevan enemmän tai vähemmän pelkkää lenkkeilyä, leikkimistä ja konginkolistelua. Lenkkipaikkoja ja -polkuja ollaan kyllä vaihdeltu mahdollisuuksien mukaan. Viikolla tehtiin kunnon kaupunkilenkki kera Vilin ja Ullan, jotka tykkäävät tulla välillä tänne valoihin ihmettelemään citykoirien maastoja Silmänisku.

Eilen kävin Miselinin residenssissä, missä tehtiin samalla porukalla pikkulenkki jäällä. Hikilenkki jäi nyt väliin, kun itse kullakin on vähän röörit tai tukka tukossa. Manna pääsi taas (kyllä jälleen kerran) trimmattavaksi ja kyllä siinä pohjavillat saivatkin kyytiä. Myös Mollyn melkoiseksi röyhyksi päässeitä karvoja vähän oiottiin. Siistejä tyttöjä siis talo (melkein) täynnä.

Eilen Manna pääsi myös maistamaan supermallin hommia eli kameran eteen poseeraamaan. Kyllähän siinä taas muistikortilta tila hupeni... Ei nimittäin ole tuo koirien kuvaaminen ihan sieltä helpoimmasta päästä. Tai on se joskus, kun oikein hyvin sattuu. Olisi se vaan kiva tietää montako muistikortillista kuvia herrat Kaitala ja Kaiponen roudaavat Messari viikonlopun jälkeen mukanaan? Oli nimittäin taas mahtavia kuvia uudessa Koiramme lehdessä. No, kyllä siitä Mannastakin joku edustava otos saatiin otettua.

Tänään kävimme keskustassa käpöttelemässä omalla porukalla. Tänne on satamaan aurattu noin kilometrin mittainen luistelu-ura, jonka vieressä olevaa kelkkauraa lähdimme Saimaalle. Luistelemassa oli todella paljon porukkaa ja retkiluistimilla näytti pääsevän melkoista haipakkaa, se vaan voisi olla kivaa. Näytti siellä joku luistelevan ison koirankin kanssa?! Itse en kyllä moiseen ryhtyisi...entäs jos vahingossa luistelisi vaikka tassun päältä, autsAUTS!

Molly - huomatkaa duurissa vispaava häntä