Uusi vuosi on jo pitkällä menossa, mutta sattuneesta syystä päivitellään kuulumisia vasta nytten. Meidän uuden vuoden vietto meni mitä parhaimmin, sillä mökillä oli melkoisen hiljaista ja rauhallista. Järven jäät taisivat loppupeleissä pitää kovempaa ääntä, kun raketit ja pommit. Yhden ainoan raketin näin, mutta mua ei niiden puuttuminen häirinnyt pätkääkään. Mökin erkkerissä passasi päivystää rinta rinnan (ja mulla riitti poislähtiessä ikkunanpesemistä)

Mollyyn meinasi mökkeilyn seurauksena iskeä maalaisuus ihan tykkänään. Parin päivän landella olon jälkeen se bongasi lenkillä yhden todella pelottavan olion, joka piti haukkua aivan pataluhdaksi. Sillä oli sellainen perus A-vartalon malli ja hyvin, hyvin ohuet jalat. Tai itseasiassa sillä taisi olla vain yksi jalka?! Tältä se kuitenkin näytti, kuvassa oikeasa reunassa:

Tällainen ilmestys majaili sitten mökkimme tienhaarassa. Sen kanssa olikin sitten kiva leikkiä. Porkkanaa ei sitten ollut nenän tilalla, vaikka kuvassa näyttääkin sille, että joku sen haukannut parempiin suihin.

Pääasiassa sekä koirien että emännän uusi vuosi meni kuitenkin näissä merkeissä eli lepäillen ja lenkkeillen. Sekä tietysti syöden ja lukien.

Sää suosi meitä ja mukava oli ulkoilla mahtavassa auringonpaisteessa lähes joka päivä. Lenkkeilymaastot olisivat olleet vieläkin mahtavammat, jos jäälle olisi uskaltautunut. Sinne ei siis ollut mitään asiaa, sillä Saimaan selkä oli avoinna poislähtöhetkeen asti (kuvat).

Sitten vielä videoarvoitus tähän loppuun. Kukahan kumma löytyy korituolin uumenista, mökin lämpimimmästä paikasta? Kiitos Vuodatuksen päivitysten video ei tulekaan suoraan näkyviin. Tässä siis LINKKI.