About viisi vuotta vanhaan kannettavaani tuli tällä viikolla käyttökilometrit täyteen. Se ei vain yksinkertaisesti käynnistynyt, ja korjaajasedät sanoivat että siihen ei kannata ruveta suunnittelemaan huoltoa. Onneksi kaikki tiedostot saatiin pelastettua, koska kiintolevy oli säilynyt ehjänä. Hiukan oli kylmä rinki ahterin ympärillä, kun en tietenkään ollut ottanut varmuuskopioita mistään. Hiiteen kaikki työ- ja koulujutut, mutta kun kaikki mun sadat ihanat valokuvat olivat koneella?! No, tallessa ovat ja jotain tuli tästä episodista opittua.

Mutta tulin vain kertomaan, että uusia kuvatuksia ei nyt ihan hetkeen tule blogiin ilmestymään. Kunhan saan jossain vaiheessa uuden masiinan ja siihen tarvittavat ohjelmat ajettua, niin sitten alkaa homma taas pelittämään.

Koirille ei kuulu mitään ihmeitä. Mannalla on alkanut juoksumasennus ja useasti se vaan makaa lattialla hievahtamatta. Onneksi ruoka maistuu toistaiseksi. Isolla puolestaan olisi virtasta taas vaikka muille jakaa...sekä karvoja. Kauhea karvanlähtö on just nyt meneillään. Eli taitaa olla parasta jatkaa tätä lauantaipäivä imuroinnin merkeissä.