Manna sitten ihan oikeasti pääsi karvoistaan eilen illalla, ja karvojen alta kuoriutui pienenpieni vähäkarvainen parsoni. Ihan kuin koiran ympäriltä olisi lähtenyt pari kiloa karvojen mukana?! Pantakin solahtaa nyt helpommin kaulaan :) Todistusaineistoa kuvien muodossa tulossa lähiaikoina.

Tänään sainkin sitten huudattaa kameraa Lahden KV näyttelyssä ihan urakalla, ja reilut 200 kuvaa sieltä äsken koneelle siirsin. Lähes 50 otosta latasin Picasaan, joten sieltä tai siis TÄÄLTÄ voi niitä käydä katsastamassa. Taisin saada kuvattua kaikki näyttelyssä näyttäytymässä olleet koirat (siis parsonit). Olipas vaan mukava olla menossa mukana, vaikkei koira tällä kertaa matkassa ollutkaan. Shoppailtua tuli tietysti ihan kiitettävästi, ja matkaan tarttui treeniliivi, koirille uusi punkka, luita sekä maissikeksejä. Ja paluumatkalla piti tietty poiketa Plantagenin kautta eli huomenna sitten orvokkien istutukseen.

Mollyn karvoista sen verran, että ne pestiin tänään huolella. Nyt on sitten mukavan pörröinen koira tuolla sohvannurkassa, kun "joku" pörrötti sen karvat pyyhkeellä pystyyn *huoh*. Huomenna sitten annetaan jäljellä olevalle pohjavillalle kyytiä!