Viime yönä Mollyn turvotus vähän helpotti ja se halusi ulos.... syömään ruohoa. Kuuden aikaan aamulla se sitten yökkäili ruohot ulos ja tajusi/jaksoi jo hypätä sänkyyn. Ylösnousun jälkeen antibiootti ja kipulääke sörssättiin maksamakkaraan ja pakotettiin alas, julmaa mutta ei paljon muu auta. Aamusta sitten soittelin taas eläinlääkäriin, koska koira ei vieläkään ole omatoimisesti juonut.

Kymmeneltä sitten mentiin taas nesteytykseen ja ell:n ohjeiden mukaan kävin hakemassa apteekista Nutri-plus Geeliä, joka on siis täyttä energiaa. Geelin tehtävä on siis saada koiraan edes vähän ravintoaineita, koska se on nyt ollut lauantai-illasta asti syömättä. Ei maku kyllä oikein miellyttänyt Molly-koiraa. Kysyin myös, että tunteeko koira edes janoa, kun se saa niin reippaan annoksen nestettä kehoonsa? Ohjeiksi saatiin keittää lihalientä, joka varmasti kiinnostaa koiraa vaikkei jano olisikaan. Näin siis saadaan tietää pystyykö se ylipäänsä juomaan vai jatketaan nesteyttämistä vielä. Ruiskullakin voisi nestettä yrittää laittaa suoraan suuhun, mutta jotenkin tämä ei innosta koska vaarana on nesteen joutuminen keuhkojen puolelle.

Tämän päivän eläinlääkäri pelotteli myös, että koiran kieli olisi voinut mennä tässä rytäkässä kuolioon?! Sen seurauksia en haluaisi edes ajatella... Nyt kieli toimii ja on mukavan vaaleanpunainen, tosi vain melkoisen reippaan kokoinen.