Koirat pääsivät eilen huoltoon eli rokotuksille. Mollysta otettiin samalla verikoe ja katsastettiin, ettei kesäisen kyynpureman ja kortisoniannoksien seurauksena ollut tullut vaurioita maksaan eikä munuaisiin. Kaikeksi onneksi arvot olivat aivan normaaleja.

Manna pääsi tänään lisäksi ihan erikoishoitoon eli hierojalle. Huomasin jokin aika sitten koiran istuvan aina vinossa ja kankullaan (tämä ei siis ollut normaali tapa) tai oikeastaan se vältteli istumista. Tiina hieroja löysi jumituksen toisesta reidestä sekä hiukan myös selästä. Manna ei siis laskenut kunnolla painoa toiselle takajalalleen. Kylläpä koheni koiran liikkuminen käsittelyn myötä ja äsken lenkillä huomasin, että takaliikkeissä on nyt aivan toisenlainen draivi. Kotihoidoksi saimme venyttelyohjeita sekä varovaista reisi- ja selkähierontaa. Uusi käsittely on sitten noin kuukauden kuluttua.

Manna käyttäytyi todella mallikkaasti hierojan pöydällä ja rauhoittui nopeasti paikoilleen nauttimaan. Minun käden tarvitsi olla vain "henkisenä tukena" kuonon luona. Tiina sanoikin "Ettei tämä ole yhtään normaali parsoni." Hmmm, tämähän on jo havaittu ;)


Syksyksi tuntuu kesä vaihtuvan.