Onpahan taas vierähtänyt aikaa edellisestä päivityksestä, joten vähän saa tässä miettiä mistä aloittaisi. Ehkä sitten vaan reippaasti ihan tästä päivästä. Tänään käytiin elukkatohtorilla. Manna sai tulevaa reissua varten loishäädön ja siitä merkinnän passiinsa. Molly puolestaan kävi näyttämässä lääkärille hampaitaan, kirjaimellisesti. Siltä katkesi etuhammas tässä muutama viikko sitten. Miten se tapahtui, ei ole mitään havaintoa. Kävimme hakemassa lääkäriltä lausunnon, jota voidaan vilauttaa näyttelyissä, jos niihin Mollyn kanssa joskus vielä mennään.

Perjantaista asti meillä onkin ollut vähän erilainen kokoonpano laumassa. Teimme Jaanan kanssa vaihtarit ja Molly lähti Miselinilään ja sieltä meille tuli vaihdossa Vili the Päällikkö karkuun Ulla-rouvan sulotuoksuja. Hienosti on mennyt meillä tuommoisen poikakoiran kanssa. Ei nimittäin ole meikäläisellä minkäänlaista kokemusta noista urospuolisista...koirista :) Mannan kanssa tulevat hienosti toimeen keskenään ja muutenkin tuo poika on mahdottoman kiltti kaveri. Ajattelin, että meno tulee olemaan tällaista kaiket päivät:

Mutta kyllä täällä on ollut niin rauhallista ja seesteistä, ettei aina edes muista koirien olemassaoloa. Normilenkkien jälkeen molemmat yleensä kellahtavat sohvalle tai lähimpään punkkaan, ja hiljainen hurina täyttää sen jälkeen huoneen.