Viime viikonloppua vietettiin jälleen näytelmätouhuissa, tällä kertaa tosin ihan vain Helsingin suunnalla. Vuorossa oli siis vuoden suurin koiratavaran shoppailutapahtuma ;) Pitkän harkinnan jälkeen päätin kuitenkin pyöräyttää Mannan lauantain Voittaja '09 kehässä. Suurin syy harkintaan oli tuomarivaihdos, joka ei meikäläistä oikein miellyttänyt. Veli-Pekka Kumpumäki ei tykännyt Mannasta edelliskerrallakaan, joten mihinkä se mieli siitä olisi muuttunut. Manna esiintyi ihan mallikkaasti viimeiseen seisotukseen saakka, sitten alkoi taas venkoilu ja vastaan haraaminen. No, ainakin kehän laidalla olleilla oli hauskaa meidän kustannuksella, mua lähinnä... hmmm, ketutti. H:n kanssa siis poistuttiin kehästä.

No, siihen vit... ketutukseen auttaa aina kummasti pikku shoppailu, ja sitä tulikin harrastettua ihan urakalla. Mukaan tarttui herkkuja, luita pari lelua ja Mannalle todella ihanat vaaleanpunaiset Top Caniksen valjaat. Pitääkin kuvata nämä ihanaiset joku päivä, kunhan saamme vähän valoa tähän pimeyteen. Ihan kaikki ostokset eivät mahtuneet tähän ihastuttavaan kassiin, joka löytää tiensä heittämällä joululahjojen top vitoseen. Kiitos Tiina, tämä sai melkoiset kehut osakseen myös työkavereitteni keskuudessa ;)

Sunnuntain Pohjoismaiden Voittaja '09 kehään valjastinkin sitten Ginin eli Kinkun emännän Heidin Mannan hihnan varteen. Manna esiintyi Heidin kanssa niin hienosti, että ajattelin jo nauhan värin muuttuvan lauantaisesta, mutta turha oli sekin luulo. Helge-setä Norjan maalta päätti jatkaa V-P:n linjaa ja siniäisen kanssa poistui tämäkin kaksikko takavasemmalle. Ei mua kyllä yhtään harmittanut, koska esiintyminen oli huippuluokkaa. Kiitokset vielä Heidille! Tässä todistusaineistoa sunnuntailta.


Heidi ja Manna sunnuntain kehässä

Lisää kuvatuksia näyttelyistä löytyy muuten täältä. Lauantailta on lähinnä uroksia ja sunnuntailta narttuja. Arvostelut tuttuun tapaan tuolla oikealla olevan linkin takana.