Parisen viikkoa olisi h-hetkeen. Manna on pyöristymisen lisäksi kovasti laiskistunut, lenkit eivät kiinnosta varsinkaan kovemmalla pakkasella ja mieluiten se loikoilisi takkatulen ääressä tai saunanlauteilla. Ruoka ja herkut kyllä maistuvat sitten senkin edestä. Toivotaan nyt että kaikki menee hyvin.


"Ku sais vaa olla ja syyä"

Molly puolestaan on todella täynnä virtaa. Sen lempihuvitus lenkeillä on ottaa kunnon vauhdit  ja murskata etutassuilla lumikokkareita. "Missä lumipallo?" -kysymys aiheuttaa melkoisen vipatuksen, ja pieninkin näkyvissä oleva kokkare saa kuolettavan iskun. Melkoinen menijä. Onneksi perjantaina päästiin agi-treeneihin ja sen tunnin-puolentoista jälkeen on kyllä tuostakin veto poissa.


"Antakee jottain...ruokoo tai käskylöit. Kyl miä syön tai tien, iha mitä vaa..."

Tässä hyvä osoitus: Yritin ottaa Mannasta kuvaa ja kenen piti heti tulla katsomaan, että mitä tapahtuu. Miksi emäntä makaa lattialla, mitä sillä on kädessä, voiko tuon linssisuojuksen syödä, et sä vois kuvata mua, jos mä tökkään tohon linssiin niin näät sä mut sitten paremmin, voisit sä tulla antamaan mulle jotain ruokaa, mulla on hei nälkä, NÄLKÄ!?


"Giant in our house"