No niin, olen jo pidempään harkinnut blogimme muuttamista tänne ja nyt sain inspiraation alle tulta. Arkisto ei vielä ole ihan täydellinen eli vuosi 2007 puuttuu kokonaan, mutta sekin muuttaa tänne kunhan jaksan copy-pastettaa sen. Muutenkin laittelen pikkuhiljaa blogia kuntoon eli se on vielä vähän vajavainen.

Koirille kuuluu hyvää. Mollyn oksennustauti meni ohi ja se on jo ihan oma itsensä. Sunnuntaina tytöt pääsivät juoksentelemaan Jaanan luokse ja Manna siistittiin tulevan sunnuntain koitokseen Haminaan. Pääsin myös lulluttelemaan ja kuvaamaan Ulpun viisi viikkoisia penaskoita ja voi kun ne olivat syötävän suloisia. Kuvia ipanoista Jaanan blogissa .

Eiliset agi-harkat menivätkin hiukan tavallisuudesta poikkeavasti, kun isäntä lähti kokeilemaan Mollyn kanssa juoksemista. Täytyy myöntää, että ensikertalaiseksi poika pärjäsi mainiosti, mutta olihan sillä hanskassa hyvin koulutettu koira :P Totuus on se, että Molly vaan uskoo paremmin sitä perheen päätä. Katsotaan mihin parivaljakon rahkeet riittävät. Mannan kanssa treenit menivät hyvin, kepit alkavat sujua ja koira kestää hyvin takana leikkauksia. Vieläkin saa ohjauksen ja oman kropan kanssa olla varuillaan, sillä niin tarkasti koira seuraa jokaista liikettä.