Maanantaina oli tämän kevään viimeiset ohjatut agilityharjoitukset. Mannan kohdalla täytyy sanoa, että tauko taisi tulla oikein hyvään saumaan. Ei paljon Kittanaa kiinnostanut hyppiä esteitä eli motivaatio oli täysin kadoksissa. Sinne karkasi taas pieni, mustavalkea salama juoksemaan kesälaitumelle kesken radan. Hauskaa näytti siellä olevan. Keinulta onnistui kerran tulemaan alas sellaisella vauhdilla, ettei keinu liikahtanutkaan. Hyppäsi siis korkealta ja kovaa tuo pieni ilopilleri. Onneksi selvittiin ilman suurempia kammotuksia. Nyt siis ainakin Mannan kohdalta jätämme treenaamisen toviksi, lomailkoon rauhassa ja kehitelköön keväällä löytyneen motivaationsa taas kehiin.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Molly ja isäntä jatkoivat puolestaan yhteistä treenitaivaltaan mukavasti. Ratana oli Kokkosen Tuijan, joku ei-taas-niin-kovin-helppo tapaus. Kontaktien alastulojen kanssa saavat vielä tehdä töitä, samoin keppien aloitusten kanssa. Kepeille tosin tultiin 90 asteen kulmassa, joka sekään ei ole se iisein suunta.

 

Seuralla on nyt useampi setti agililtyesteitä, joista yksi lähes täydellinen sarja jää kesäksi ulos. Ei siis ole iso vaiva käydä tekemässä radanpätkää omatoimisesti. Mollyn kanssa voi siis käydä tekemässä energianpurkutreenejä sekä tahkoamassa kontakteja silloin tällöin. Mutta pääsääntöisesti sekin saa kyllä lomailla.

 

Eilen oli myös minun viimeiset lajikohtaiset harjoituksen. Harkkojen seurauksena ovat reidet kohtuullisen huonolla hapella ja vatsalihaksetkin (mitkä!?) ilmoittelevat olemassaolostaan. Olipas vaan taas eilen mukavaa ja ihan lapsuusajat tulivat mieleen, kun alkulämmöt otettiin polttopalloa pelaillen :).