Sunnuntaina vietimme hauskaa päivää Miselineillä, mejäilyn merkeissä. Jaanan kanssa kävimme vetämässä harjoitusjäljet metsään lauantaina ja sunnuntaina sitten kymmenen parsonin kanssa niitä ajettiin. Mollylle tehtiin vähän pidempi jälki yhdellä kulmamakauksella. Se menee kyllä kuin raitiovaunu jäljen päällä. Hiukan voimakas sivutuuli haittasi välillä menoa, mutta pääsääntöisesti vauhti oli erittäin reipas. Makaukselle ei juurikaan jääty ihmettelemään vaan matka jatkui vauhdilla yli. Makauksen merkkaukseen on kyllä kiinnitettävä enemmän huomiota. Mannaa ei homma oikein jaksanut kiinnostaa. Liekö pikkuneiti päättänyt olla liian kantavana moiseen touhuun?! Jäljestyksen jälkeen paisteltiin laavulla makkaraa ja turistiin mukavia. Kiitos kaikille mukana olleille!

Maanantaiaamuna Molly kolautti porttia kello puoli viisi. Koiralla oli maha mennyt sekaisin, joten ulos oli päästävä. Nyt se onkin saanut nauttia vain riisiä, raejuustoa sekä tehobaktia ja onneksi näyttäisi siltä, että tämä oli vain sellainen "kertarykäisy". En kuitenkaan ottanut sitä eilen mukaan agilitytreeneihin, koska hiukan oli koiruli voipuneen oloinen. Manna kyllä pääsi vihdoin ja viimein eli ensimmäisen kerran sitten viime kevään kentälle. Tauko olikin tehnyt Kittanalle oikein hyvää, ja vauhtia ja intoa löytyi mallikkaasti. Radat nyt eivät olleet ihan helpoimmasta päästä, mutta hyvin mentiin. Keinulta tultiin pari kertaa alas, mutta onneksi mitään traumoja ei tullut. Jarrutin itse vielä keinun alasmenoa varmuudenvuoksi. Kepit menivät pääsääntöisesti oikein, vaikkei vauhti niillä vielä päätä huimaa. Hyvällä fiiliksellä eteenpäin. [Omaksi muistutukseksi kaksi asiaa: valssaa hyvissä ajoin ennen putken päätä esim. hypyltä tullessa (ei saa ajautua liian lähelle putkea, muuten vauhti tyssää) ja ohjaa takaakierrot (jos vierekkäiset esteet, toinen edestä, toinen takaa) "loppuun asti", esteiden välin kautta.]

Mollyn viime viikon treenit ovatkin jääneet raportoimatta. Juurien kasvatus nimittäin jatkui lähdössä! Ei liikkunut istuma-asennosta yhtään mihinkään. Lentävällä lähdettiin liikkeelle ja rata suoritettiin erittäin vauhdikkaasti. Kokeilin sitten piruuttain jättää koiran seisomaan lähtöön, ja sehän tuli sieltä! Treenikaveritkin sanoivat, että koiran ilme oli  ihan toisennäköinen (innokas) seistessä kuin istuessa. Mikä lie, mutta toivottavasti tämä toimii myös ensi viikolla :).