Viikonloppu jäi taakse ja maanantain työpäiväkin on jo lusittu. Ällöttävä ilma on ollut täälläpäin Suomea; vettä tuntuu tulevan vähän väliä ja pimeä on kuin jossain nimeltämainitsemattomassa paikassa. Märkä syksy ei oikein ole mun juttu.

Lauantaina kävin katselemassa agilitykisoja. Olin paikalla mini ja medi kolmosten aikaan, ja näkyihän siellä pari blogimaailmasta tuttua parsoniakin. Tytöt saivat tyytyä oleilemaan autossa, kun varsinkin Molly kuumenee niin kovin nähdessään kavereiden suorittavan ratoja, ettei sen louskuttamista jaksa kuunnella. Hienoja ratoja, hyviä hylkyjä ja plörinää eli kaikenlaisia suorituksia kisoissa tarjoiltiin. Näytti siltä, että varsinkin kepeille vienti oli melko kinkkinen ja siihen kossahtikin monen meno.

Sunnuntaina lähdin Palveluskoirayhdistyksen järjestämään mätsäriin, joka osoittautuikin varsin suosituksi. Molly pääsi pitkästä aikaa kehään ja sijoittuikin hienosti pienten, aikuisten, sinisten joukosta kolmanneksi! Kehässä oli tusinan verran kilpakumppaneita eli oikein mainio suoritus. Parikisassa meitä vastassa ollut cockeri olikin sitten loppujen lopuksi BIS3 eli ei ainakaan huonolle hävitty. Hiukan parantamisen varaa olisi Mollyn seisomisessa, mutta onneksi hurja hännänheilutus ja kontakti pelasti eilen paljon.

Kohta onkin lähdettävä agitreeneihin, toivottavasti selvitään kuivin tassuin ja turkein takasin.