Parsoneiden joka vuotinen erikoisnäyttely lähestyy vääjäämättä. Onkin kiva päästä taas samanhenkiseen seuraan, kun edellisestä kokoontumisesta on jo reilusti toista vuotta aikaa. Eilen illalla sain viimeisen valmisteluihin liittyvän urakan valmiiksi eli kaikki 166 arvostelulomaketta on esitäytetty. Voin kertoa, että muistan ainakin tuomariemme nimet ja tuomarinumerot hienosti ulkoa :) Sunnuntaiaamuna startataan kukonlaulun aikaan, että saadaan tavarat hyvissä ajoin Porvooseen paikanpäälle. Auto tulee olemaan TÄYNNÄ (lähinnä koiria), mutta sehän on ihan normaalitilanne. Manna saattaa päästä turistina paikalle, mutta Molly jää kotinaiseksi. Kumpaakaan ei siis ole ilmoitettu kehään…vähän outo tilanne. Mulle voi sitten antaa niitä handlattavia, ettei kädet tunnu niin tyhjiltä :)

 

Näyttelypaikasta sen verran, että se todellakin on SISÄTILOISSA. En ilmeisesti saanut asiaa tarpeeksi korostettua näyttelykirjeessä. Toivottavasti ajo-ohjeet ovat kunnossa, ja kaikki osaavat tulla niiden perusteella oikeaan paikkaan. Ja turvallisesti vielä, pliiis!

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Eipä muuta ihmeellistä. Agitreenit menivät maanantaina osittain hallin siivoamisen merkeissä, mutta nyt saavat lumet tulla ihan vapaasti. Siihen asti kuitenkin treenaamme pihalla, koska halliin ei mahdu kunnon täysimittaisia ratoja tekemään. Pikkutreenit tehtiin vielä siivouksen jälkeen ja teemana oli jaakotus ja sylikäännös. Aikamoista mutkarataa mentiin, mutta molemmat menivät ihan kivasti. Mollykin sitten kun sain sen liikkeelle. Manna teki pitkästä aikaa keinun ihan itsekseen ja meni pitkät kepitkin todella mallikkaasti. Hyvä siitä vielä tulee.