Toiset ne pääsevät töittensä puitteissa matkailemaan ympäri maata ja maailmaa, meikkis pääsee kurkkimaan uusia maisemia koiranäyttelyitä kiertäessä. Lauantaina oli siis vuorossa Keuruu ja siellä järjestetty ryhmänäyttely, jonne oli ilmoittautunut huikeat 28 koiraa! Siellähän sitä porskutettiin sulassa sovussa ahtaissa ympyröissä, mutta on sitä hurjemmissakin paikoissa tullut oltua.

Manna kisaili tutusti avoimessa luokassa saaden ERInomaisen laatuarvostelun ja ollen luokkansa kolmanneksi paras. Mä handlailin samassa kehässä ylivilkasta Lulu-olentoa, joka myös sai ERIn ja sijoittui luokassaan neljänneksi. Oikein tyytyväinen olen Mannan arvosteluun ja sen voi taas käydä tsekkaamassa tuolta Mannan tulososiosta. Maininta "hyvät korvat" nostattaa suupieliä ylöspäin oikein reippaasti, kun se yleisempi maininta korvista on tähän asti ollut jotain ihan muuta. Kiva, että kerrankin näinkin.

Mollyn karvat saivat sitten sunnuntaina kyytiä, kun innostuin sitä vähän trimmailemaan. Naamakarvansa menettäneenä koira näytti heti paljon nuoremmalta, ja merkitkin taas ruskeilta. Ja taisi sitä "painoakin" lähteä samalla.

Koirien agilitytreenit alkavat jälleen viikon päästä maanantaina. Samassa ryhmässä ja oivallisen kouluttajan alaisuudessa jatketaan harjoituksia.